Vam obrir les portes de l'obrador l'any 1986, amb la il·lusió de crear un producte sa, bo i que tingués una relació d'harmonia i respecte vers la naturalesa.

Treballem diferents tipus de farines i altres matèries primeres provinents de cultius ecològics, controlades i avalades per CCPAE sota la normativa de producció ecològica, juntament amb els controls de qualitat de la pròpia empresa.

Cultius ecològics: La característica dels cultius ecològics és que utilitzen un sistema de rotació i de descans en la terra que n'afavoreix el conreu. Les terres s'adoben amb adobs orgànics, adobs verds, compost. Es porta un control de les possibles plagues amb l'associació i combinació dels cultius, i també es respecta els depredadors naturals, ja que mantenen l'equilibri existent en la pròpia natura.

Criteris ecològics d'elaboració: Una de les premisses més importants en la producció dels nostres productes és l'elaboració artesanal, les fermentacions de les masses del pa i de la brioixeria es fan amb llevat mare (que és la resultant de barrejar farina, sal, aigua i la seva conseqüent fermentació). Aquesta fermentació és la que facilita la digestió de les fitasses que estan presents en tots els cereals integrals, en aquest cas en el blat, l'espelta i el kamut que són els que utilitzem en les nostres elaboracions.

Gràcies a la digestió de les fitasses, s'aconsegueix un pH alcalí que és del tot imprescindible per a la correcta assimilació dels minerals, vitamines i aminoàcids (presents en tots els cereals integrals). Els cereals integrals tenen el gra complet, sense patir la separació de les diferents parts que el componen, la mòlta es fa amb molí de pedra perquè conservi millor les seves propietats.

La resta de primeres matèries que emprem són també d'origen ecològic: les verdures, els fruits secs com l'ametlla, el sèsam, els pinyons, la llinosa, el sucre de canya integral, l'oli d'oliva verge extra de 1ª pressió en fred i d'altres.

Així doncs, el producte final que oferim és un aliment d'una alta qualitat nutricional i energètica.

Esperem que gaudiu dels nostres productes.