Com comprar en la web:

Una vegada ha triat els productes que desitja comprar, simplement ha d'afegir-los en el carret de la compra. Veurà que en la part dreta superior de la pàgina van apareixent els productes que va adquirint juntament amb l'import total de la seva compra.

Per concloure la compra li demanarà el seu nom d'usuari (e-mail) i contrasenya, o bé si no està registrat a la nostra pàgina, podrà registrar-se en aquell moment.
Una vegada ingressa a la zona on el programa guarda les seves dades, estarà navegant a través de pàgines segures.

Formes d'enviament:

Els enviaments es realitzaran a través de l'agència de transports Nacex.

Les comandes per a Lleida i província es rebran en 24 hores, per a la resta de destinacions es rebran en 48 hores a causa del procés d'elaboració dels productes.

En tots dos casos, les comandes realitzades el divendres després de les 13 hores es rebran el dimarts següent i l'enviament del pagament per transferència es realitzarà una vegada comprovat el cobrament.

Els ports d'enviament són:

        - Gratuïts per a les compres superiors a 50 €.
        - 2,5 € per a les compres entre 25 i 50 €.
        - 5 € per a les compres inferiors de 25 €.

Formes de pagament:

► Contra reemborsament: pagui la seva compra abonant l'import directament al transportista que li lliurarà la comanda (en efectiu).

► PayPal: compri amb total seguretat sense facilitar les dades de la seva targeta. Efectuï els pagaments de les seves compres en segons. Per crear un compte PayPal o per obtenir més informació d'aquesta forma de pagament visiti www.paypal.es

► Transferència bancària o ingrés en compte: el número de compte per realitzar el pagament li apareixerà quan triï aquesta modalitat. Si ens envia un correu electrònic amb el comprovant de pagament escanejat, avisant-nos que el tràmit ha estat realitzat, li enviarem la comanda amb major rapidesa.